El celler Mas Bella inaugura les seves instal·lacions a Masmolets

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Més d’un centenar de persones entre autoritats i amics van assistir el passat dilluns dia 2 d’agost a la inauguració del Celler Mas Bella i la presentació en societats dels vins que produeixen i que ja es troben al mercat des de fa unes setmanes. Com autoritats van assistir a l’acte: Sr. Xavier Sabaté (Delegat del govern a Tarragona), Sr. Albet Batet (Alcalde de Masmolets), Sr. Carme Mansilla (Presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Camp), Sr. Josep Lluís Grogués (President DO TARRAGONA), altres autoritats i en Pere Tàpies.

Constituït el 15 d’abril del 2009 per Josep Maria Vilanova i Elisa Ribé, el celler es dedica a l’elaboració de vi blanc, rosat i negre sota el paraigües de la Denominació d’Origen Tarragona (DO Tarragona).

Aquest celler és un repte personal dels propietaris per a continuar la tradició familiar vitivinícola ja que l’avi Ribé ja elaborava vi en aquestes instal·lacions. I donar un valor afegit a les seves vinyes, al poble i al territori, oferint un projecte enoturístic familiar i de qualitat. Així ho va explicar Elisa Ribé en la presentació del celler davant de tots els convidats. Totes les autoritats van mostrar la seva satisfacció pel nou projecte que arriba, tot i els temps econòmicament difícils en què ens trobem, amb una forta embranzida i amb el convenciment que la feina ben feta acaba assolint els resultats programats.

El Celler Mas Bella, aprofitant la celebració aquesta setmana de la Firagost a Valls, també ha tingut un estand al carrer de la Cort en el qual ha donat a conèixer els tres vins que ha elaborat fins al moment a centenars de vallencs i de visitants que s’han passejat durant dos dies pels carrers de la capital de l’Alt Camp.

El Celler Mas Bella es troba ubicat al terme de Masmolets, al carrer Sant Roc, 8, en la casa pairal de la família; tot rodejat de les vinyes de les quals s’extreu el raïm per fel el vi. Aquestes vinyes són propietat de la família Ribé. 8 hectàrees de vinya de les varietats Ull de llebre, Macabeu, Parellada i Xarel·lo plantada aquest hivern.

D’aquesta primera anyada s’han elaborat 3.000 ampolles de vi BELLA BLANC, 1.000 ampolles de BELLA rosat i 4.000 ampolles de BELLA NEGRE. Els tres vins s’elaboren sota el paraigües de la DO Tarragona.

Publicat a El Vallenc.

Comentaris tancats.