Nit de Vins

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

L’ Acadèmia Tastavins Penedès organitza, el dissabte 21 de novembre, la Nit de Vins, amb el suport del Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, una festa innovadora on el vi serà el centre d’atenció.

La NIT DE VINS tindrà lloc a Cal Figarot, de Vilafranca del Penedès. L’objectiu de la festa és difondre la cultura del vi entre la gent jove, basant-se en un consum moderat i responsable, donant-los a conèixer els diferents aromes i sabors. Per aquest motiu el servei de barra serà exclusiu de vins, i l’aigua serà gratuïta per a tothom.

La Nit de Vins vol se un acte d’enllaç entre el final i l’inici de la programació dels cursos de tasta vins que organitza l’Acadèmia amb la col·laboració del servei comarcal de joventut, per a joves de la nostra comarca. La programació anomenada L’Aroma del Vi, consisteix en cursos d’iniciació i aprofundiment als tast de vins per als joves de l’Alt Penedès, s’organitzen des de l’any 2002 i tenen com a objectiu difondre la cultura del vi entre la gent jove, basant-se en un consum moderat i responsable, i alhora promoure el coneixement, el respecte i l’estima per l’entorn i els paisatges vitivinícoles que caracteritzen la comarca de l’Alt Penedès. Tenen, doncs, una finalitat bàsicament educativa destinada a pal·liar el gran desconeixement que els joves tenen sobre els vins en general.

Més informació: www.academiatastavins.com

Comentaris tancats.