Fira’t amb el consum responsable a Tarragona

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

firatTarragona acollirà el proper 12 de desembre una fira de consum responsable per mostrar que els actes de compra es poden convertir en una eina de canvi social.

SETEM, URV Solidària, Xarxa Eco i l’Ajuntament de Tarragona organitzen una sèrie d’activitats durant el mes de desembre a Tarragona per promoure el consum conscient i responsable, més necessari que mai durant l’època nadalenca. Gran part dels actes tindran lloc el proper dissabte 12 de desembre a la fira de consum responsable, que porta per lema “Fira’t amb el Consum Responsable” (de 10 a 18h, Rambla Nova de Tarragona).

Entre d’altres, la fira acollirà un mercat d’intercanvi, un taller de joguines reciclades, un taller de costura, una xerrada sobre educació per a una nova consciència, un dinar popular, un teatre de la Campanya Roba Neta i paradetes diverses de pagesos locals ecològics, grup de consum ecològic, pa i galetes artesanals i ecològiques, productes de comerç just, permacultura, moneda social, campanya anti joguines bèl·liques, ONG locals i artesania.

A més de la fira, durant el mes de desembre es duran a terme diferents iniciatives, com un cicle de documentals per a un consum responsable (1, 15 i 22 de desembre a les 20h. a l’Ateneu Llibertari Alomà (Misser Sitges, 9) o xerrades sobre menjadors escolars ecològics, la moneda social o el moviment de transition towns.

Més informació: http://firat.xarxaeco.org

Comentaris tancats.