Fira del vi de Falset

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

fira_vi_Falset

L’Ajuntament de Falset , porta a terme l’organització de la Mostra de Vins de les D.O. de la comarca del Priorat.

El principal objectiu d’aquesta Mostra és sens dubte la promoció i la consolidació del vi com a producte comarcal inigualable, ja que dia a dia està guanyant molts i ben merescuts èxits per la seva qualitat.

La Mostra, a més de servir com aparador dels vins i de la comarca, també esdevé un lloc ineludible de trobada amb els professionals del sector, enguany pensem continuar fent tasts selectius dirigits especialment a aquest sector, amb un èxit que ha sorprès a la mateixa organització, per la qual cosa, hem decidit modificar aquesta activitat, incorporant un tast especial, dirigit especialment a professionals del vi. Aquest tast i altres activitats també serveixen de punt de trobada i reflexió del sector mitjançant taules rodones i conferències a l’entorn del món del vi.

Con en cada edició intentem ampliar/modificar les activitats al voltant de la Fira, per la qual cosa, tots els àmbits de la cultura del vi estaran representats en accions concretes al carrer o bé en espais interiors adequats a l’activitat que s’hi pensa fer.

En el programa adjunt podreu comprovar l’esforç de l’organització per donar cabuda a tot tipus d’activitats dirigida al màxim de públic possible; ja sigui relacionat directament al món del vi, com al públic en general, que cada any ens visita per aquestes dates.

Més informació: www.firadelvi.org

Comentaris tancats.