Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Se celebra el cap de setmana més proper al 12 d’octubre. La Fira del Torró va tenir la seva primera edició el 1989. Des dels seus inicis ha adquirit un increment notable pel que fa a activitats i a participació. En un principi s’anomenava Fira del Torró, fins al 1993 quan es creà un nou apartat, el de la Xocolata a la Pedra. La Fira té una representació del sector artesanal del Torró i de la Xocolata a la Pedra, així com dels sectors industrials, comercials i de serveis de la nostra Vila.

El torró d`Agramunt s`elabora a base d`una acurada barreja d`avellanes o ametlles, sucre, mel i clara d`ou, presentat en tauletes rodones o rectangulars entrapanades de pa d`àngel de diverses mides i pesos. Tot així li dóna a la massa un lleuger color marró daurat fràgil i cruixent. El percentatge mínim d`ametlla o avellana és del 46% al 60% segons que el torró sigui de categoria extra o suprema.

Més informació: www.firadeltorro.com

Comentaris tancats.