Fira de cervesa artesanal a Torredembarra

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Torredembarra viurà aquest cap de setmana la segona edició de la Fira de Cervesa Artesanal, que durant el vespre de divendres 8 d’octubre i tota la jornada de dissabte 9 d’octubre ocuparà la plaça del Castell de la població amb més d’una desena d’expositors de cerveses artesanal d’arreu del territori.

Com ja va succeir l’any passat, la cervesa torrenca Estraperlo, és l’organitzadora de la fira, i ha programat diversos actes paral·lels a l’esdeveniment. A diferència de la passada edició, la mostra s’amplia a dos dies i s’augmenta el nombre d’expositors, de manera que la Fira de Cervesa Artesanal guanya pes i amplia una oferta que l’any passat va rebre molt bona acollida.

Concretament, s’ha organitzat la presentació del llibre “Microcerveseries de Catalunya”, iniciacions a la cata de cerveses, música en viu, actes per a la canalla de la mà de l’entitat Tecletes, o maridatges de cervesa, a càrrec del xef del restaurant del Racó d’en Cesc, entre d’altres actes.

Durant les dues nits que dura la segona Fira de Cervesa Artesanal es podrà escoltar música en viu de diversos grups locals i es podrà degustar pizzes i carn al forn de llenya i botifarra a la brasa. La Fira s’obrirà el divendres a les 19h i es tancarà la matinada de dissabte a diumenge, a la 1h.

Publicat a delCamp.cat

Comentaris tancats.