Expro/Reus, la Fira Catalana del Consumidor

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Expro_Reus09

És la fira multisectorial més important de les comarques tarragonines i una de les més consolidades de tot Catalunya.

En aquesta 39ª edició d’Expro/Reus, a més de veure els estands, els visitants podran participar a les activitats paral·leles de la fira, dissenyades per entretenir grans i petits. Enguany aquestes activitats tenen com a temàtica paral·lela els 5 sentits. Així, enguany Expro/Reus és “La fira dels sentits” i per tant, es converteix en un espai on gaudir de degustacions, música i tot tipus d’espectacles.

Dates: Del 10 al 18 d’octubre de 2009

Els dos caps de setmana d’Expro/Reus hi haurà degustacions de productes de les comarques que participen a la fira. Les comarques i els productes a tastar són els següents:

· Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Oferirà un tast de clotxa. Dia 10 d’octubre, a les 12.30 h.

· Consell Comarcal del Priorat. A més de bon vi, al Priorat també es fa oli de qualitat i per això han triat aquest producte per a la seva degustació. Dia 11 d’octubre, a les 12 h i a les 18.30 h.

· Consell Comarcal de l’Alt Camp i Conca de Barberà. Aquests dos consells comarcals participen plegats promocionant la Ruta del Cister. L’Hotel Class de Valls farà una degustació de plats amb productes de la zona. Dia 17 d’octubre a les 13 h i a les 19 h.

· Consell Comarcal del Tarragonès. Aquesta comarca oferirà un tast de productes el dia 18 a les 12 del migdia.

· Consell Comarcal del Baix Camp. El restaurant La Fonda Emilio de Les Borges del Camp prepararà una degustació de plats amb productes de la comarca. Dia 18, a les 19 h.

Més informació: Expro/Reus

Comentaris tancats.