Èxit en la segona edició de la Fira de Sant Martí

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Per segon any Montblanc va celebrar la Fira de Sant Martí, dedicada als productes agroalimentaris de qualitat. L’objectiu d’anar consolidant poc a poc la fira sembla estar assolit i, malgrat el mal temps, les xifres de visitants i de degustacions servides han estat molt positives.

El fred i el vent van condicionar l’afluència de visitants, però malgrat això es va superar lleugerament la xifra de visitants de l’any 2008, i s’han tornat a fregar els 5000. On s’ha notat un clar increment ha estat en el nombre de degustacions: més de 4000 tastets gastronòmics i uns 2500 de vi i de cava.

L’edició d’enguany de la Fira de Sant Martí comptava amb més demostracions de cuina en directe, maridatge de vins i presentació de productes. Gràcies a la col·laboració d’Instal·lacions Viñes es va poder gaudir d’una cuina de somni, un magnífic escenari des d’on presentar productes i elaborar plats. Tot plegat es podia seguir per una pantalla gegant gràcies a la producció d’imatges que va oferir Ràdio Montblanc.

Més informació: www.montblanc.cat

Comentaris tancats.