El TASTAtardor ens descobreix la gastronomia de la comarca del Baix Camp

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Demà dóna el tret de sortida el TASTAtardor, la mostra gastronòmica de la comarca del Baix Camp que com a novetat, incorpora tres establiments comercials on es poden trobar els productes alimentaris de qualitat de la comarca: l’Agrobotiga de Pratdip, la cansaladeria M. Dolors Ciurana de la Selva del Camp i la pastisseria Revull de Botarell.

A més, el TASTAtardor inclou 10 restaurants de diferents municipis d’interior de la comarca, que fins el 13 de desembre ofereixen un menú elaborat amb productes de qualitat de la comarca com l’oli DOP Siurana, avellana de la DO de Reus, patates de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) de Prades, mel o castanyes, entre altres.

Com ja va sent tradició, en el fulletó publicitari de la mostra s’hi inclouen les rutes “Miradors del Camp” i “Recorrent el passat”. La primera va destinada a aquelles persones que vulguin gaudir dels punts des d’on es poden contemplar els millors paisatges de la comarca i la Costa Daurada. Pel que fa a la segona, descobreix els racons emblemàtics del Parc Samà i del Castell d’Escornalbou.

Per últim, el fulletó també inclou les principals fires gastronòmiques previstes a diferents municipis de la comarca fins el 8 de desembre.

Noticia publicada a delCamp.cat.

Comentaris tancats.