29a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

2009_29a_mostra_vins_caves

Del 24 al 27 de setembre, tindrà lloc al Moll de la Fusta de Barcelona una nova edició de la Mostra de Vins i Caves. Enguany la Mostra comptarà amb un punt de venda de vins.

La setmana vinent, del 24 al 27 de setembre tindrà lloc la XXIX Mostra de Vins i Caves de Catalunya al Moll de la Fusta de Barcelona, una de les fires populars de vins més consolidades i que compta amb una gran afluència de públic, principalment barcelonins i turistes. L’any passat es van servir 120.000 degustacions de vins i caves i unes 150.000 persones van passar per la Mostra al llarg dels 4 dies.

Una de les grans novetats d’aquesta nova edició serà “El Celler de la Mostra”, una botiga on els visitants podran trobar tots aquells productes que han pogut conèixer i degustar a la Mostra. D’aquesta manera, durant uns dies, els cellers presents a la Mostra tindran un punt de venda a Barcelona, en el marc de la fira.

D’altra banda, es comptarà amb una sala de tast, adreçada al públic assistent i on s’organitzaran sessions de tast dirigides per l’equip d’enòlegs de l’INCAVI. La passada edició, més de 200 persones van poder seguir aquestes sessions i, s’espera que aquest any, amb un espai només destinat al tast, aquesta xifra incrementi, ja que es tracta d’una de les activitats més exitoses de la Mostra.

També durant la Mostra es lliurarà el nou material promocional de la campanya “Catalunya País de Grans Vins”, amb un cartell, un planell i un llibret sobre les Denominacions d’Origen catalanes i que es distribuirà a les fires de vins de Catalunya així com a botigues especialitzades i restaurants del nostre país.

Més informació: www.mostradevinsicaves.com

Comentaris tancats.