L’Agrícola Falset-Marçà estrena botiga de més de 50 metres quadrats a Cambrils

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

La Cooperativa Falset-Marçà amplia la xarxa d’agrobotigues amb la inauguració d’un establiment a Cambrils, el primer fora del Priorat. S’ha apostat per un municipi amb cultura gastronòmica i atractiu turístic per comercialitzar tota la gamma de vins, vermuts, olis i balsàmics, així com altres productes del camp. La nova botiga és la quarta i se suma a les de Falset i Marçà i a www.etim.cat.

La Cooperativa Falset-Marçà s’expandeix en un moment clau, a les portes de la commemoració dels 100 anys d’història el 2012.L’agrobotiga de Cambrils s’ubica a la plaça del Pòsit (Carrer Pau Casals, 23), en un local de 50 metres quadrats i situat just al costat de la Confraria de Pescadors. Obrirà les portes a diari i vol ser un punt de trobada enogastronòmic on està previst que s’hi organitzin cursos de tast o trobades professionals relacionades amb el sector.

La Cooperativa Falset-Marçà, que exporta a 32 països d’arreu del món i forma part de la Denominació d’Origen Montsant, pretén consolidar la venda directa de productes de proximitat i reforçar el posicionament en el mercat català. En aquest sentit, cal recordar la posada en marxa el mes passat d’www.etim.cat, una botiga on s’hi pot trobar tota l’oferta de vins i olis i fer-ne comandes on line.

Noticia publicada a delCamp.cat.

Comentaris tancats.