Hortus Aprodiscae

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Aprodiscae

APRODISCA (Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà) és una entitat no lucrativa que treballa per la integració laboral de persones amb discapacitat i que es dedica des de Montblanc a l’agricultura ecològica a través d’HORTUS APRODISCAE.

Ara fa gairebé cinc anys i per tal de garantir la continuitat dels seus serveis laborals, APRODISCA va decidir reorientar les seves activitats i apostar per la producció agroecològica. Així va nèixer HORTUS APRODISCAE, que cultiva, elabora i comercialitza aliments i menjars ecològics, que es poden trobar a la seva botiga de Montblanc.

Les finques agrícoles de l’entitat estàn ubicades a Montblanc i a la Selva del Camp, i totes estàn inscrites al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) amb el codi operador CT/1249/P.

Amb la compra a HORTUS, a més de triar aliments sans i ecològics, els clients col.laboren amb l’entitat per tal de continuar amb aquest projecte d’ocupació de persones amb discapacitat i de conservació del medi ambient.

– Els aliments que hi trobareu són ecològics perquè no utilitzen productes de síntesi química com fertilitzants o pesticides en el cultiu i producció. Així es garanteix també la qualitat dels aliments i per tant, una alimentació més sana.

– Els aliments són locals i de temporada, això a més de garantir un major contingut en nutrients i un millor sabor, contribueix a reduir les emissions de CO2 derivades del transport per carretera.

hortus_aprodiscae

Et donem 5 RAONS PER LLEPAR-TE ELS DITS. Corresponen a les cinc línies de productes que comercialitzen i que van des de l’aliment fresc a les conserves artesanes o les nostres delicadeses.

1. Viridis: fruites i verdures fresques ecològiques
2. Siccus: espècies i plantes aromàtiques per a la cuina i per a preparar infusions
3. Epicureus: els productes més exquisits. Delicadeses que s’elaboren i es comercialtizen a les nostres instal.lacions
4. Conditus: les conserves artesanes elaborades amb els productes que conreem: melmelades, conserves de verdures…
5. Coctus: plats cuinats ecològics: coques, crestes de verdures.

Més informació: www.hortusaprodiscae.org