A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Pa de Sant Julià

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

El pa de Sant Julià és el primer pa a Catalunya que ha obtingut la certificació de Producció Integrada, garantia de seguretat i qualitat des del camp fins a la taula. Amb la confiança de conèixer l’origen del blat i el procés complet d’elaboració. Rep aquest nom en honor de l’ermita de Sant Julià d’Altura del Parc Agrari de Sabadell, el defineixen dos característiques específiques: la farina i el procés d’elaboració.

El Pa de Sant Julià s’elabora amb blat cultivat al Parc Agrari de Sabadell i així contribueix a conservar el paisatge tradicional del Vallès i tots els seus valors mediambientals.

És un aliment bàsic de la dieta diària, gràcies al germen de blat amb un més alt contingut en proteïnes, minerals, fibra i vitamines antioxidants que ajuden a reduir l’envelliment de les cèl·lules.

Es tracta d’un pa elaborat diàriament a Sabadell en forns artesanals amb una fórmula amb germen de blat i un procediment de pastament, fermentació i cocció controlat que en garanteix la qualitat. En el projecte del pa de Sant Julià hi participen 9 forners de Sabadell que agrupen més de 80 punts de venda.

El pa de Sant Julià s’elabora en tres formats: barra rústica, rodó i barra de quart. Es pot trobar als establiments que l’elaboren durant tot l’any.

pa_juliaMés informació: www.padesantjulia.com

Compartir:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Bitacoras.com
  • blogmarks
  • LaTafanera
  • LinkedIn
  • Live
  • Meneame
  • Netvibes
  • Reddit
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz