A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Porc

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

El seguiment de les condicions de cria (producció de cicle tancat, fòrmules de pinso controlades) i el sacrifici d’aquests porcs garanteix la qualitat de la seva carn. S’inclouen en aquesta certificació les races de porc duroc, large white, landrace, blanc belga, pietrain i hamshire. El percentatge total d’intervenció de les races blanc belga i pietrain en la formació del producte final ha de ser inferior al 30%.

L’edat de sacrifici dels porcs ha de ser com a mínim de 150 dies i el pes mínim de 110 kg, i la carn que procedeix d’aquests animals presenta un color rosat, amb greix de color blanc cremós, i ha de ser consistent i de textura suau.

La carn de porc amb Marca Q es comercialitza fresca a carnisseries de Catalunya. Es pot trobar en peça sencera i també filetejada i envasada; en ambdós casos, convenientment identificada.

porc

Contingut publicat a www.gastroteca.cat.

Compartir:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Bitacoras.com
  • blogmarks
  • LaTafanera
  • LinkedIn
  • Live
  • Meneame
  • Netvibes
  • Reddit
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz