Suscripció al nostre butlletí:

Servei ofert per FeedBurner


Mel

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Els tipus de mel protegits amb la Marca Q són la mel de flors (multifloral o unifloral) i la mel de melat, si tenim en compte l’origen botànic, i la mel centrifugada, la mel cremosa i la mel en seccions, si ens fixem en la seva presentació i el seu procediment d’obtenció.

L’obteniment de mel es fa mitjançant les pràctiques apícoles tradicionals aprofitant la flora autòctona de Catalunya. La mel amb Marca Q, no pot ser pasteuritzada. A les etiquetes hi figura, a més de les mencions que exigeix la legislació vigent, la denominació del producte (tipus de mel), el distintiu de la Marca Q i el nom de l’entitat de certificació.

mel

Contingut publicat a RuralCat.

Compartir:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Bitacoras.com
  • blogmarks
  • LaTafanera
  • LinkedIn
  • Live
  • Meneame
  • Netvibes
  • Reddit
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz