A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Galetes

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Els ingredients utilitzats en l’elaboració de galetes amb la Marca Q com la farina de blat, el sucre, la mantega o la fruita seca seran de la màxima qualitat. No es permet la utilització d’additius (a excepció de la lecitina).

S’admeten els següents tipus de galetes: les Maria, torrades i encunyades, i les galetes elaborades bàsicament amb farina, sucre, i greixos; les neules i similars, elaborades amb farina, llet i/o nata, sucre i rovell d’ou ( i opcionalment mantega); els melindros, elaborats amb farina, sucre i ou; les galetes d’ametlla o avellana, elaborades amb farina, sucre, ametlles o avellanes i ou (amb un mínim d’un 20% d’ametlla o avellana, respectivament); els ametllats, elaborats amb ametlla, sucre, farina i clara d’ou (amb un mínim d’un 40% d’ametlla); les galetes de xocolata, recobertes de xocolata negra, blanca o amb llet; i els crocants (dintre dels assortits), elaborats exclusivament amb ametlla i sucre (amb un mínim d’un 45% d’ametlla).

Es comercialitzen en envasos precintats. A l’etiqueta hi ha de figurar, a més de les mencions que exigeix la legislació vigent, el distintiu Marca Q i el nom de l’entitat de certificació.

galetes

Contingut publicat a RuralCat.

Compartir:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Bitacoras.com
  • blogmarks
  • LaTafanera
  • LinkedIn
  • Live
  • Meneame
  • Netvibes
  • Reddit
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz