Fira de Sant Narcís de Girona

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), organitza un espai de promoció, tast, compra i gaudi de productes catalans de qualitat i de proximitat en la Fira de Sant Narcís, que se celebra a Girona, del 28 d’octubre a l’1 de novembre, i en la inauguració de la qual participarà demà, a les 12:00 hores, el coordinador dels Serveis Territorials del DAR a Girona, Josep Guix.

Un total de 27 empreses catalanes participaran en aquest espai, que se sumarà a l’estand institucional, on el DAR facilitarà informació sobre els productes amb distintiu de qualitat i els de proximitat: Vi DO Empordà, DOP Oli Empordà, IGP Poma de Girona, IGP Vedella dels Pirineus Catalans, i les races autòctones ovella ripollesa i cavall pirinenc català.

A més, en l’estand institucional, que s’emmarca en l’espai que la Generalitat de Catalunya té en aquest certamen, s’hi organitzaran tallers de cuina de mercat amb productes de qualitat i de proximitat, en col·laboració amb els col·lectius Cuina Volcànica i Hostalatge Garrotxa. El cuiner Isma Prados serà l’encarregat de dirigir la cuina del peix, i el cuiner i crític de gastronomia, Pep Nogué, dirigirà tallers infantils dedicats a promoure el consum de fruita i els esmorzars saludables.

Més informació: http://premsa.gencat.cat

Comentaris tancats.