A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

DOP. Peix blau de Tarragona

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

El peix blau de Tarragona és el primer  de tot el Mediterrani que rep el distintiu de qualitat alimentària “Marca Q” (un distintiu creat pel decret 362/1986, de 18 de desembre). Les espècies de peix blau capturades al litoral tarragoní i emparades amb aquesta certificació són: sardina, seitó, verat, bis, boga, sorell.

Aquest producte Local de Qualitat es produeix a les comarques del Baix Camp, Baix Ebre i Tarragonès i les confraries que el capturen són les de Tarragona, l’Ametlla de Mar i Cambrils. El març del 2000 es va adoptar la resolució per la qual es reconeix l’Organització de Productors “Peix Blau de Tarragona”, que és la primera d’aquest tipus en el Mediterrani espanyol, i que agrupa tota la flota de peix blau de la demarcació de Tarragona.

peix_tarragona

Cofradía de Pescadors de Tarragona
Web: www.mercapesca.net/tarragona/CAS/

Compartir:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Bitacoras.com
  • blogmarks
  • LaTafanera
  • LinkedIn
  • Live
  • Meneame
  • Netvibes
  • Reddit
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz