Suscripció al nostre butlletí:

Servei ofert per FeedBurner


Oliva arbequina

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

L’oliva no pot ser consumida tal i com és a l’arbre; caldrà processar-la (Oli , salmorra o amaniments)

Olives arbequines per a la taula

L’oliva arbequina de producció agrària ecològica, degut a les particularitats del seu cultiu, acostuma a ser més petita, amb una proporció polpa/os inferior. El rendiment en greix és el mateix que en les de cultiu tradicional, però el seu contingut en aigua vegetal és menor.

Ingredients: olives arbequines d’agricultura ecològica certificada, aigua, sal marina i herbes aromàtiques.
Preparació: Olives arbequines que han estat en salmorra durant un any.
Recomanació: No necessiten nevera un cop obert l’envàs.

Fora de la nevera és normal que aparegui una capa blanquinosa a la superfície, que s’elimina rentant les olives que es menjaran amb aigua.

Paté d’olives arbequines

Ingredients: Olives arbequines d’agricultura ecològica certificada, oli i herbes aromàtiques.
Preparació: A les olives arbequines en salmorra se’ls n’extrau l’os, es fan a trossos i s’amaneixen amb herbes aromàtiques.
Recomanació: Un cop obert, guardar a la nevera després de cobrir la superfície amb oli.

arbequina

Més informació:

- Molí de la Vall Major
- Cooperativa d’Arbeca

Compartir:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Bitacoras.com
  • blogmarks
  • LaTafanera
  • LinkedIn
  • Live
  • Meneame
  • Netvibes
  • Reddit
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz