A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Oliva arbequina

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

L’oliva no pot ser consumida tal i com és a l’arbre; caldrà processar-la (Oli , salmorra o amaniments)

Olives arbequines per a la taula

L’oliva arbequina de producció agrària ecològica, degut a les particularitats del seu cultiu, acostuma a ser més petita, amb una proporció polpa/os inferior. El rendiment en greix és el mateix que en les de cultiu tradicional, però el seu contingut en aigua vegetal és menor.

Ingredients: olives arbequines d’agricultura ecològica certificada, aigua, sal marina i herbes aromàtiques.
Preparació: Olives arbequines que han estat en salmorra durant un any.
Recomanació: No necessiten nevera un cop obert l’envàs.

Fora de la nevera és normal que aparegui una capa blanquinosa a la superfície, que s’elimina rentant les olives que es menjaran amb aigua.

Paté d’olives arbequines

Ingredients: Olives arbequines d’agricultura ecològica certificada, oli i herbes aromàtiques.
Preparació: A les olives arbequines en salmorra se’ls n’extrau l’os, es fan a trossos i s’amaneixen amb herbes aromàtiques.
Recomanació: Un cop obert, guardar a la nevera després de cobrir la superfície amb oli.

arbequina

Més informació:

Molí de la Vall Major
Cooperativa d’Arbeca

Compartir:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Bitacoras.com
  • blogmarks
  • LaTafanera
  • LinkedIn
  • Live
  • Meneame
  • Netvibes
  • Reddit
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz