A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Iogurts, fermentats de soja, flams i kèfir Nadolç

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Els nostres iogurts i fermentats de soja aporten a l’organisme tots els efectes saludables d’un producte probiòtic: regeneració de l’intestí, millora de la digestibilitat dels aliments, neutralització dels productes tòxics i protecció contra les infeccions intestinals. Per aquest motiu és molt aconsellable incorporar-los a la ingesta diària, per tal de contribuir a una nutrició saludable i equilibrada. Important: els productes Nadolç, degut a la seva elaboració 100% natural, requereixen una conservació constant a una temperatura d’entre 2 i 6ºC, ja que és la única manera de preservar la seva qualitat probiòtica.

Des de 1988, Nadolç ha portat a terme elaborats naturals d’alta qualitat nutritiva i biològica: iogurts, fermentats de soja, flams i kèfir. Productes procedents de l’agricultura ecològica, amb tots els beneficis personals i socials que això comporta: gust, saludable, absència de residus, respecte per la terra i la cultura camperola, foment de la biodiversitat…

Nadolç s’ha dotat dels mitjans tecnològics més avançats per produir d’una forma neta i gens agressiva amb el medi ambient, amb totes les garanties que aporta la seva homologació per part del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

nadolç

Més informació: www.nadolc.com

Compartir:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Bitacoras.com
  • blogmarks
  • LaTafanera
  • LinkedIn
  • Live
  • Meneame
  • Netvibes
  • Reddit
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz