Suscripció al nostre butlletí:

Servei ofert per FeedBurner


Artesania alimentària

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Es considera artesania alimentària l’activitat d’elaboració de productes alimentaris, que complint els requisits assenyalats per aquesta matèria, estan subjectes a unes condicions durant tot el seu procés productiu que garanteixen als consumidors un producte final individualitzat, de bona qualitat i amb característiques diferencials, obtingudes gràcies a les petites produccions controlades per la intervenció personal de l’artesà/ana.

Els oficis regulats d’artesania alimentària els podem dividir en dos, els vinculats al lloc de treball i els vinculats al lloc de venda:

Vinculats al lloc de treball

- Melmelades i conserves de fruites
- Formatges i matons

Vinculats al lloc de venda

- Cansaladeria i xarcuteria
- Pastisseria
- Forn de pa
- Torrefactor de cafè
- Xurrer

artesania_alimentaria

Més informació: Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural

Compartir:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • Bitacoras.com
  • blogmarks
  • LaTafanera
  • LinkedIn
  • Live
  • Meneame
  • Netvibes
  • Reddit
  • RSS
  • Technorati
  • Twitter
  • Yahoo! Bookmarks
  • Yahoo! Buzz